Tulosta

Minustako yrittäjä, 15 pv

Nainen pohtii silmälasit päässä yrittäjyyteen liittyviä asioita.
Minustako yrittäjä, Keski-Suomi, Jämsä

3 lähiopiskelupäivää + 12 opiskelupäivää verkossa

Koulutuksen numero: 713495

Nyt on mahdollisuus ottaa askelia kohti itsesi työllistämistä ilman isoa riskiä. Tavoitteena on rohkaista sinua tunnustelemaan, löytyykö sinusta kipinää yrittäjyyteen. Koulutuksessa saat valmiuksia sen pohtimiseen, miten omasta osaamisesta ja mahdollisesta liikeideastasi voi muovata aitoa liiketoimintaa. Saat koulutuksessa selvyyttä siihen, millaiset valmiudet sinulla on ryhtyä yrittäjäksi. Koulutuksessa teet liiketoimintasuunnitelmaa ja valmentajan ohjauksessa alustavat yritystoiminnan laskelmat.

Koulutus toteutetaan osin lähipäivinä kontaktiopetuksessa sekä osittain itsenäisesti Redi-oppimisympäristössä, jossa on runsaasti videoluentoja yrittäjyyden aihepiireistä sekä verkkoyhteisössä työskentelyä. Aiempaa kokemusta verkko-opinnoista ei tarvita. Koulutuksessa saat henkilökohtaista ohjausta ja konsultointia yrittäjävalmentajilta. Tärkeää: kuvaa hakulomakkeessasi, mikä on yritysideasi tai millä toimialalla aiot toimia yrittäjänä.

Koulutuksen sisältöalueita

Koulutuksessa on kontaktipäiviä, videoluentoja sekä itsenäistä ja verkkoyhteisötyöskentelyä Redissä. Koulutuksessa kartoitetaan kunkin omaa osaamista, kiinnostuksenkohteita, motivaatiotekijöitä sekä käsitellään omasta osaamisesta käsin ja innovaatio edellä asiakkaiden tarpeita, tuotteistusta sekä markkinointia. Sinulla joko jo on koulutuksen alussa, tai koulutuksessa luot alustavan liikeidean, jota pääset työstämään liiketoimintasuunnitelmaksi koulutuksen edetessä. Liiketoimintasuunnitelman laadintaan saat Redi-oppimisympäristössä ja lähipäivissä vahvaa tietotaitoa.

Verkko-opiskelun teemoja:

Millainen on hyvä liiketoimintasuunnitelma, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu, budjetointi ja kustannuslaskenta, kirjanpito ja verotus, markkinointisuunnitelma, verkkokaupan perustaminen, yritysmuodot ja yrityksen perustaminen ja paljon muuta.

Liiketoimintasuunnitelma tehdään Redi-oppimisympäristön liiketoimintasuunnitelmapohjaa käyttäen. Saat liiketoimintasuunnitelman laadintaan henkilökohtaista ohjausta.

Kesto

Lähiopiskelupäiviä on yhteensä kolmen (á 7 x 45 min) koulutuspäivän verran. Koulutuksen kokonaispituus on 7 tuntia x 15 = 105 tuntia, joista lähipäiviä 21 tuntia ja verkko-oppimista 84 tuntia. Kontaktipäiviä on yksi jokaisella koulutusviikolla.

Haku

Hae koulutukseen viimeistään 08.10.2023. Sähköinen hakemus TE-palvelujen verkkosivuilla. Siirry koulutuksen esittelyyn ja hakulomakkeeseen. Tärkeää: kuvaa hakulomakkeessasi, mikä on yritysideasi tai millä toimialalla aiot toimia yrittäjänä.

Turunen Mervi
koulutuspäällikkö, Keski-Suomi
040 715 8487

TE-palvelujen lisätiedot:

Koulutusneuvonta 0295 020 702
https://www.facebook.com/Koulutusneuvonta/

Yhteistyössä Keski-Suomen TE-toimisto

Lisää palveluja

Valmennus ja koulutus
Teams / Tredu 27.11. klo 13  
27.11.2023 - 27.11.2023 / Tampere
Lue lisää
Työnhaku
Teams / Lassila&Tikanoja 7.11. klo 10
07.11.2023 - 07.11.2023 / Tampere
Lue lisää
Työnhaku
Teams / VR 25.10. klo 10:30
25.10.2023 - 25.10.2023 / Tampere
Lue lisää