Tulosta

Minustako yrittäjä? -yrittäjäkoulutus iltaisin 15 pv, Keski-Suomi

Utuinen viheriö.
Aloitusaika
25.10.2021
Paikka
Osittain lähiopetusta, osittain verkossa.
Järjestäjä
Cimson Koulutuspalvelut

Iltatoteutus, 5 lähiopiskeluiltaa + 10 opiskelupäivää verkossa

Tavoitteena on rohkaista sinua tunnustelemaan, löytyykö sinusta kipinää yrittäjyyteen. Voit pohtia, millaiset valmiudet sinulla on kokeilla yrittämistä, ryhtyä yrittäjäksi. Nyt on mahdollisuus ottaa askelia kohti itsesi työllistämistä ilman isoa riskiä. Koulutuksessa saat valmiuksia sen pohtimiseen, miten omasta osaamisesta ja mahdollisesta liikeideastasi voi muovata aitoa liiketoimintaa. Tämän pohjalta voi tehdä myös liiketoimintasuunnitelman ja valmentajan ohjauksessa alustavat yritystoiminnan laskelmat. Aiempaa kokemusta verkko-opinnoista ei tarvita. Koulutus toteutetaan osin reaaliaikaisena Teamsissa sekä osin itsenäisesti YrittäjäRedi-oppimisympäristössä, jossa on runsaasti videoluentoja yrittäjyyden aihepiireistä sekä verkkoyhteisössä työskentelyä. Koulutuksessa saat henkilökohtaista ohjausta ja konsultointia yrittäjävalmentajilta.

Koulutuksen numero: 700304
Hae koulutukseen 10.10.2021 mennessä, hakulinkki

Koulutuksen rakenne

Koulutuksessa on lähiopiskeluiltoja, videoluentoja sekä itsenäistä ja verkkoyhteisötyöskentelyä YrittäjäRedissä. (Koronatilanteen niin vaatiessa koulutus toteutetaan kokonaan etämuotoisena).
Koulutuksessa kartoitetaan kunkin omaa osaamista, kiinnostuksenkohteita, motivaatiotekijöitä sekä käsitellään omasta osaamisesta käsin ja innovaatio edellä asiakkaiden tarpeita, tuotteistusta sekä markkinointia. Sinulla joko jo on koulutuksen alussa tai koulutuksessa luot alustavan liikeidean, jota pääset työstämään liiketoimintasuunnitelmaksi koulutuksen edetessä. Liiketoimintasuunnitelman laadintaan saat YrittäjäRedi-oppimisympäristössä ja koulutusilloissa vahvaa tietotaitoa.
Lähiopiskeluiltoja on viitenä iltana klo 16.30 – 20.15. Koulutuksen kokonaispituus on 7 tuntia x 15 = 105 tuntia, joista koulutusiltoja 21 tuntia ja verkko-oppimista 84 tuntia. Kontaktipäiviä on yksi-kaksi jokaisella koulutusviikolla.

Webinaareja on yhteensä kolmen (á 7 x 45 min) koulutuspäivän verran. Webinaareja toteutetaan 3-7 x 45 min kokonaisuuksina, loppupäivä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä YrittäjäRedissä. Koulutuksen kokonaispituus on 7 tuntia x 15 = 105 tuntia, joista webinaareja 21 tuntia ja muuta verkko-oppimista 84 tuntia. Webinaareja on 1-2 iltaa viikossa.

YrittäjäRedin sisältöinä on mm.: millainen on hyvä liiketoimintasuunnitelma, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu, budjetointi ja kustannuslaskenta, kirjanpito ja verotus, markkinointisuunnitelma, verkkokaupan perustaminen, yritysmuodot ja yrityksen perustaminen ja paljon muuta. Liiketoimintasuunnitelma tehdään YrittäjäRedin liiketoimintasuunnitelmapohjaa käyttäen ja saat liiketoimintasuunnitelman laadintaan henkilökohtaista ohjausta.

Kysy lisää

Turunen Mervi
koulutuspäällikkö, Keski-Suomi
040 715 8487

TE-palvelujen lisätiedot:

Koulutusneuvonta 0295 020 702
https://www.facebook.com/Koulutusneuvonta/
Yhteistyössä Keski-Suomen TE-toimisto

Lisää koulutuksia

Yrittäjyys
Viisi askelta yrittäjäksi, nuoret, Keski-Suomi
13.09.2021 - / 5 lähiopiskelupäivää, Jyväskylä + 15 verkko-opiskelupäivää
Lue lisää
Yrittäjyys
Lähiopiskelupainotteinen yrittäjäkoulutus 15 pv, Keski-Suomi
11.10.2021 - / Jyväskylä
Lue lisää
Yrittäjyys
Yrittäjäkoulutus verkossa 25 pv, Keski-Suomi
04.10.2021 - / Verkko/ Jämsä
Lue lisää