Tulosta

Minustako yrittäjä? -yrittäjäkoulutus, Keski-Suomi

Ruutupaitainen mies tietokoneen ääressä.
Aloitusaika
16.05.2022
Lopetusaika
06.06.2022
Paikka
Lähipäivät osoitteessa: Ilmarisenkatu 20, 40100 Jyväskylä
Kaupunki
Verkkoympäristö / Jyväskylä
Alue
Keski-Suomi
Järjestäjä
Cimson Koulutuspalvelut
Kohderyhmä
Yrittäjyydestä kiinnostuneet ja omaa yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille.

3 lähiopiskelupäivää + 12 opiskelupäivää verkossa

Koulutus soveltuu yrittäjyydestä kiinnostuneelle ja omaa yritystoimintaa suunnittelevalle henkilölle. Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille. Nyt on mahdollisuus ottaa askelia kohti itsesi työllistämistä ilman isoa riskiä. Tavoitteena on rohkaista sinua tunnustelemaan, löytyykö sinusta kipinää yrittäjyyteen.

Koulutuksessa saat valmiuksia sen pohtimiseen, miten omasta osaamisesta ja mahdollisesta liikeideastasi voi muovata aitoa liiketoimintaa. Saat koulutuksessa selvyyttä siihen, millaiset valmiudet sinulla on ryhtyä yrittäjäksi. Koulutuksessa teet liiketoimintasuunnitelmaa ja valmentajan ohjauksessa alustavat yritystoiminnan laskelmat.

Koulutus toteutetaan osin lähipäivinä kontaktiopetuksessa sekä osittain itsenäisesti YrittäjäRedi-oppimisympäristössä, jossa on runsaasti videoluentoja yrittäjyyden aihepiireistä sekä verkkoyhteisössä työskentelyä. Aiempaa kokemusta verkko-opinnoista ei tarvita. Koulutuksessa saat henkilökohtaista ohjausta ja konsultointia yrittäjävalmentajilta.

Koulutuksen numero: 702777
Hae koulutukseen 1.5.2022 mennessä.

Koulutuksen rakenne

Koulutuksessa on kontaktipäiviä, videoluentoja sekä itsenäistä ja verkkoyhteisötyöskentelyä YrittäjäRedissä. Koulutuksessa kartoitetaan kunkin omaa osaamista, kiinnostuksenkohteita, motivaatiotekijöitä sekä käsitellään omasta osaamisesta käsin ja innovaatio edellä asiakkaiden tarpeita, tuotteistusta sekä markkinointia. Sinulla joko jo on koulutuksen alussa, tai koulutuksessa luot alustavan liikeidean, jota pääset työstämään liiketoimintasuunnitelmaksi koulutuksen edetessä. Liiketoimintasuunnitelman laadintaan saat YrittäjäRedi-oppimisympäristössä ja lähipäivissä vahvaa tietotaitoa.

Lähiopiskelupäiviä on yhteensä kolmen (á 7 x 45 min) koulutuspäivän verran. Koulutuksen kokonaispituus on 7 tuntia x 15 = 105 tuntia, joista lähipäiviä 21 tuntia ja verkko-oppimista 84 tuntia. Kontaktipäiviä on yksi jokaisella koulutusviikolla.

YrittäjäRedin sisältöinä on mm.: millainen on hyvä liiketoimintasuunnitelma, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu, budjetointi ja kustannuslaskenta, kirjanpito ja verotus, markkinointisuunnitelma, verkkokaupan perustaminen, yritysmuodot ja yrityksen perustaminen ja paljon muuta. Liiketoimintasuunnitelma tehdään YrittäjäRedin liiketoimintasuunnitelmapohjaa käyttäen ja saat liiketoimintasuunnitelman laadintaan henkilökohtaista ohjausta.

Turunen Mervi
koulutuspäällikkö, Keski-Suomi
040 715 8487

TE-palvelujen lisätiedot:

Koulutusneuvonta 0295 020 702
https://www.facebook.com/Koulutusneuvonta/
Yhteistyössä Keski-Suomen TE-toimisto

Lisää palveluja

Työnhaku
Työnhakuklubi, Orimattila
- / Orimattila
Lue lisää
Työhönvalmennus, Keski-Suomi
- / Oma kotipaikkakuntasi sekä verkkotyöskentely
Lue lisää
Työnhaku
Työnhakuklubi, Lahti
- / Lahti
Lue lisää