Tulosta

Onnistu videohaastattelussa -webinaari 1.6.2021

Tänä päivänä yhä useampi työnantaja järjestää videohaastattelun osana rekrytointiprosessia. Ajatus videohaastattelun tekemisestä ja kuvaamisesta saattaa jännittää, vaikka hyvällä valmistautumisella ja harjoittelemalla onnistut varmasti! Webinaarin tavoitteena on, että saat itseluottamusta videohaastatteluun ja tiedät, mitä onnistumiseen vaaditaan. Webinaariin osallistuminen on helppoa! Voit seurata webinaaria omalta tietokoneeltasi tai tabletiltasi. Tarvittaessa webinaarin seuraaminen onnistuu myös hyvällä älypuhelimella.

Kenelle webinaari soveltuu?

Webinaari soveltuu sinulle, mikäli sinulla ei ole kokemusta videohaastatteluista, jännität videolle puhumista tai muuten vain haluat kehittää videohaastattelutaitojasi kokeneen ammattilaisen johdolla.

Webinaarissa käydään läpi muun muassa seuraavia teemoja:

  • Videohaastattelun eri muodot
  • Miten valmistautua videohaastatteluun
  • Onnistu videohaastattelun kuvaamisessa
  • Onnistunut viestintä videolla

Ajankohta

Tiistaina 1.6.2021 kello 13.00-15.00

Tule mukaan

Webinaari pidetään Microsoft Teams-sovelluksen välityksellä. Osallistu webinaariin alla olevan linkin kautta. Linkki toimii parhaiten Chrome- ja Edge-selaimilla.

Liity webinaariin napsauttamalla tätä

Ohjeet webinaariin liittymiseen

Jos käytössäsi on Windows-tietokone, voit liittyä webinaariin suoraan linkin kautta ilman, että sinun tarvitsee asentaa Microsoft Teams-sovellus koneellesi.

Mikäli käytät Apple- tai Android-laitetta, lataa ensin maksuton Microsoft Teams laitteellesi sovelluskaupasta tai Microsoftin nettisivuilta: https://www.microsoft.com/fi-fi/microsoft-teams/download-app Jos sinulla on käytössäsi outlook.com- tai hotmail.com -sähköpostiosoite, kirjaudu sitä käyttäen Teamsiin. Jos sinulla ei ole edellä mainittua sähköpostia, voit luoda maksuttoman Outlook- tai Hotmail -tilin osoitteessa: https://outlook.live.com/owa/

Kun olet painanut linkkiä, valitse liitytkö webinaariin 1) lataamalla Windows-sovelluksen laitteellesi, 2) liittymällä suoraan selaimen kautta (ei vaadi lataamista tai asennusta) vai 3) avaamalla Teams-sovelluksen (jos sinulla on jo Teams ladattuna laitteellasi).

Tämän jälkeen syötä etunimesi ja varmista, että videokamera ja mikrofoni ovat aluksi pois päältä. Klikkaa Liity nyt.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Cimson Koulutuspalvelut Oy:n omaisuutta, eikä webinaarissa käytettyä materiaalia jaeta osallistujille. Suosittelemme siis ottamaan muistiinpanovälineet esille.

Mikäli sinulla on tietoteknisiä ongelmia, eikä webinaariin liittyminen onnistu, olethan yhteydessä Cimson Koulutuspalvelujen Help Deskiin, jossa Antti Auvinen auttaa sinua. Help Deskin numero on 050 577 6600.

Cimson Koulutuspalveluiden yhteystiedot:

Cimson Koulutuspalvelut Oy
info@cimson.fi
Toimisto puh. 020 791 2972

TE-palvelujen lisätiedot:

Yhteistyössä: Kaakkois-Suomen TE-toimisto

Palvelun rahoittaa: Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Lisää koulutuksia

Työnhaku
Onnistu videohaastattelussa -webinaari 1.6.2021
01.06.2021 - 01.06.2021 /
Lue lisää
Uravalmennus
Kompassi, tukea urasuunnitteluun ja työnhakuun 30.8.2021 alkaen
30.08.2021 - /
Lue lisää
Uravalmennus
Kompassi, tukea urasuunnitteluun ja työnhakuun 16.8.2021 nuorille ammattikouluttamattomille tai alanvaihtajille
16.08.2021 - / Rovaniemi
Lue lisää