Tulosta

Puhtia ja rohkeutta työnhakuun -webinaari 30.11.2021 Kaakkois-Suomi

Aloitusaika
30.11.2021
Paikka
Verkkoympäristö
Kaupunki
Kaakkois-Suomi
Alue
Kaakkois-Suomi
Järjestäjä
Cimson Koulutuspalvelut

Puhtia ja rohkeutta työnhakuun

Työnhaku vaatii voimavaroja ja pettymysten sietämistä. Hakujen lomassa voi joutua kamppailemaan itseluottamukseen liittyvien kysymysten kanssa. Webinaarissa saat ajatuksia siihen, kuinka suhtautua vastoinkäymisiin ja saada puhtia uusiin hakukoetuksiin. Myös oma terveys voi askarruttaa työnhaussa: mitä kertoa, vaikka työhakemuksessa tai mihin voin sijoittua työhön. Työnhaku on viestintää ja viestinnän eri tavat voivat jännittää. Työnhakuun ja työelämässä työskentelyyn voi sisältyä kirjoittamista, puheluita, keskusteluja, haastatteluja, videoiden tekemistä, ulkoasun suunnittelua ja sometustakin. Webinaarissa saat eväitä miettiä omia vuorovaikutustaitojasi ja miten voit niitä kehittää.  

Webinaari pidetään Microsoft Teams -sovelluksen välityksellä, joten voit seurata webinaaria omalta tietokoneeltasi tai tabletiltasi. Tarvittaessa webinaarin seuraaminen onnistuu myös hyvällä älypuhelimella.

Kenelle webinaari soveltuu

Webinaari sopii kaikille työnhakijoille, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan työllistyä.

Ajankohta

Tiistaina 30.11.2021 kello 13-15

Tule mukaan

Webinaari pidetään Microsoft Teams-sovelluksen välityksellä. Osallistu alla olevan linkin kautta. Linkki toimii parhaiten Chrome- ja Edge-selaimilla.

Liity webinaariin klikkaamalla tästä

Jos käytössäsi on Windows-tietokone, voit liittyä webinaariin suoraan linkin kautta ilman, että sinun tarvitsee asentaa Microsoft Teams-sovellus koneellesi.

Mikäli käytät Apple- tai Android-laitetta, lataa ensin maksuton Microsoft Teams laitteellesi sovelluskaupasta tai Microsoftin nettisivuilta: https://www.microsoft.com/fi-fi/microsoft-teams/download-app Jos sinulla on käytössäsi outlook.com- tai hotmail.com -sähköpostiosoite, kirjaudu sitä käyttäen Teamsiin. Jos sinulla ei ole edellä mainittua sähköpostia, voit luoda maksuttoman Outlook- tai Hotmail -tilin osoitteessa: https://outlook.live.com/owa/

Kun olet painanut linkkiä, valitse liitytkö webinaariin 1) lataamalla Windows-sovelluksen laitteellesi, 2) liittymällä suoraan selaimen kautta (ei vaadi lataamista tai asennusta) vai 3) avaamalla Teams-sovelluksen (jos sinulla on jo Teams ladattuna laitteellasi).

Tämän jälkeen syötä etunimesi ja varmista, että videokamera ja mikrofoni ovat aluksi pois päältä. Klikkaa Liity nyt.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Cimson Koulutuspalvelut Oy:n omaisuutta, eikä webinaarissa käytettyä materiaalia jaeta osallistujille. Suosittelemme siis ottamaan muistiinpanovälineet esille.

Mikäli sinulla on tietoteknisiä ongelmia, eikä webinaariin liittyminen onnistu, olethan yhteydessä Cimson Koulutuspalvelujen Help Deskiin, jossa Antti Auvinen auttaa sinua. Help Deskin numero on 050 577 6600.

Kysy lisää

Turunen Mervi
koulutuspäällikkö, Keski-Suomi
040 715 8487

Yhteistyössä Kaakkois-Suomen TE-toimisto

Palvelun rahoittaa: Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Elyn ja TE-toimiston logot.

Lisää koulutuksia

Valmennus ja koulutus
Teams-info / Verkonomi 16.12. klo 12-13
16.12.2021 - 16.12.2021 / Pirkanmaa
Lue lisää
Työnhaku
Osaamisen tunnistaminen ja markkinointi työnantajille -webinaari 28.12.2021 Kaakkois-Suomi
28.12.2021 - / Kaakkois-Suomi
Lue lisää
Yrittäjyys
Sujuvasti kevytyrittäjäksi -webinaari 14.12.2021 Kaakkois-Suomi
14.12.2021 - / Kaakkois-Suomi
Lue lisää