Tulosta

Sosiaali- ja terveysalan työmahdollisuuksia Kaakkois-Suomessa -webinaari 24.8.2021

Nalle sairastaa, Elyn ja TE-toimiston logot.

Sosiaali- ja terveysala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia valtakunnallisesti ja Kaakkois-Suomen alueella. Alalla on myös sellaisia työtehtäviä, joita et ole ehkä tullut ajatelleeksikaan. Esimerkiksi hoito- ja ohjaustehtävien lisäksi löytyy myös erilaisia tukipalvelutoimia, joihin tarvitaan työvoimaa. Joustavien osaamisen kehittämisen vaihtoehtojen kautta, voit saada juuri sen osaamisen ”lisäpalikan” jonka avulla työllistyä alalle. Webinaarissa on vieraana sosiaali- ja terveysalan työnantajia Kaakkois-Suomen alueelta.

Webinaari pidetään Microsoft Teamsin välityksellä, joten voit seurata webinaaria omalta tietokoneeltasi tai tabletiltasi. Tarvittaessa webinaarin seuraaminen onnistuu myös hyvällä älypuhelimella.

Kenelle webinaari soveltuu?

Webinaari sopii kaikille työnhakijoille, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan työllistyä. 

Ajankohta

Tiistaina 24.8.2021 kello 13.00-15.00

Tule mukaan

Webinaari pidetään Microsoft Teams-sovelluksen välityksellä. Osallistu webinaariin alla olevan linkin kautta. Linkki toimii parhaiten Chrome- ja Edge-selaimilla.

Liity webinaariin napsauttamalla tätä

Ohjeet webinaariin liittymiseen

Jos käytössäsi on Windows-tietokone, voit liittyä webinaariin suoraan linkin kautta ilman, että sinun tarvitsee asentaa Microsoft Teams-sovellus koneellesi.

Mikäli käytät Apple- tai Android-laitetta, lataa ensin maksuton Microsoft Teams laitteellesi sovelluskaupasta tai Microsoftin nettisivuilta: https://www.microsoft.com/fi-fi/microsoft-teams/download-app Jos sinulla on käytössäsi outlook.com- tai hotmail.com -sähköpostiosoite, kirjaudu sitä käyttäen Teamsiin. Jos sinulla ei ole edellä mainittua sähköpostia, voit luoda maksuttoman Outlook- tai Hotmail -tilin osoitteessa: https://outlook.live.com/owa/

Kun olet painanut linkkiä, valitse liitytkö webinaariin 1) lataamalla Windows-sovelluksen laitteellesi, 2) liittymällä suoraan selaimen kautta (ei vaadi lataamista tai asennusta) vai 3) avaamalla Teams-sovelluksen (jos sinulla on jo Teams ladattuna laitteellasi).

Tämän jälkeen syötä etunimesi ja varmista, että videokamera ja mikrofoni ovat aluksi pois päältä. Klikkaa Liity nyt.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Cimson Koulutuspalvelut Oy:n omaisuutta, eikä webinaarissa käytettyä materiaalia jaeta osallistujille. Suosittelemme siis ottamaan muistiinpanovälineet esille.

Mikäli sinulla on tietoteknisiä ongelmia, eikä webinaariin liittyminen onnistu, olethan yhteydessä Cimson Koulutuspalvelujen Help Deskiin, jossa Antti Auvinen auttaa sinua. Help Deskin numero on 050 577 6600.

Cimson Koulutuspalveluiden yhteystiedot:

Cimson Koulutuspalvelut Oy
info@cimson.fi
Toimisto puh. 020 791 2972

TE-palvelujen lisätiedot:

Yhteistyössä: Kaakkois-Suomen TE-toimisto

Palvelun rahoittaa: Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Lisää koulutuksia

Työnhaku
Teams-info / Saarioinen 10.8.2021 klo 11
10.08.2021 - / Pirkanmaa
Lue lisää
Työnhaku
Teams-info / Attendo 17.8.2021 klo 11
17.08.2021 - / Pirkanmaa
Lue lisää
Valmennus ja koulutus
Viikon tärpit / Lupa jännittää 20.8.2021 klo 13
20.08.2021 - / Pirkanmaa
Lue lisää