Tulosta

Sosiaalisen median ja Työmarkkinatorin käyttö työnhakusi tehostajana -webinaari, Kaakkois-Suomi 2.11.2021

Sosiaalisen median eri merkkejä.

Nykypäivän työnhaussa korostuu entistä enemmän taito toimia sosiaalisessa mediassa ja käyttää erilasia sähköisiä alustoja.

Tässä webinaarissa tutustumme siihen kuinka voit kehittää ja tehostaa työnhakuasi käyttämällä eri sosiaalisia medioita osaamisesi esiin tuomisessa ja verkostoitumisessa. Tutustumme LinkedIniin, Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin työnhaun näkökulmasta. Työmarkkinatori on työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamispaikka. Webinaarissa ohjaamme myös Työmarkkinatorin hyödyntämiseen.

Webinaari pidetään Microsoft Teamsin välityksellä, joten voit seurata webinaaria omalta tietokoneeltasi tai tabletiltasi. Tarvittaessa webinaarin seuraaminen onnistuu myös hyvällä älypuhelimella.

Kenelle webinaari soveltuu?

Webinaari sopii kaikille työnhakijoille, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan työllistyä. 

Ajankohta

Tiistaina 2.11.2021 kello 13.00-15.00

Tule mukaan

Webinaari pidetään Microsoft Teams-sovelluksen välityksellä. Osallistu webinaariin alla olevan linkin kautta. Linkki toimii parhaiten Chrome- ja Edge-selaimilla.

Liity webinaariin napsauttamalla tätä

Ohjeet webinaariin liittymiseen

Jos käytössäsi on Windows-tietokone, voit liittyä webinaariin suoraan linkin kautta ilman, että sinun tarvitsee asentaa Microsoft Teams-sovellus koneellesi.

Mikäli käytät Apple- tai Android-laitetta, lataa ensin maksuton Microsoft Teams laitteellesi sovelluskaupasta tai Microsoftin nettisivuilta: https://www.microsoft.com/fi-fi/microsoft-teams/download-app Jos sinulla on käytössäsi outlook.com- tai hotmail.com -sähköpostiosoite, kirjaudu sitä käyttäen Teamsiin. Jos sinulla ei ole edellä mainittua sähköpostia, voit luoda maksuttoman Outlook- tai Hotmail -tilin osoitteessa: https://outlook.live.com/owa/

Kun olet painanut linkkiä, valitse liitytkö webinaariin 1) lataamalla Windows-sovelluksen laitteellesi, 2) liittymällä suoraan selaimen kautta (ei vaadi lataamista tai asennusta) vai 3) avaamalla Teams-sovelluksen (jos sinulla on jo Teams ladattuna laitteellasi).

Tämän jälkeen syötä etunimesi ja varmista, että videokamera ja mikrofoni ovat aluksi pois päältä. Klikkaa Liity nyt.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Cimson Koulutuspalvelut Oy:n omaisuutta, eikä webinaarissa käytettyä materiaalia jaeta osallistujille. Suosittelemme siis ottamaan muistiinpanovälineet esille.

Mikäli sinulla on tietoteknisiä ongelmia, eikä webinaariin liittyminen onnistu, olethan yhteydessä Cimson Koulutuspalvelujen Help Deskiin, jossa Antti Auvinen auttaa sinua. Help Deskin numero on 050 577 6600.

Kysy lisää

Hallberg Jaana
valmentaja
050 572 3540

Cimson Koulutuspalveluiden yhteystiedot:

Cimson Koulutuspalvelut Oy
info@cimson.fi
Toimisto puh. 020 791 2972

TE-palvelujen lisätiedot:

Yhteistyössä: Kaakkois-Suomen TE-toimisto

Palvelun rahoittaa: Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Elyn ja TE-toimiston logot.

Lisää koulutuksia

Työnhaku
Teams / SASKY, Lentokoneasentajakoulutus 2.11.2021 klo 10
02.11.2021 - 02.11.2021 / Pirkanmaa
Lue lisää
Työnhaku
Teams / Info opinnollistamisesta asiakaspalvelutehtäviin 27.10.2021 klo 13
27.10.2021 - 27.10.2021 / Pirkanmaa
Lue lisää
Työnhaku
Teams-info / Palkkatyöhön osatutkinnon kautta 26.10. klo 10
26.10.2021 - 26.10.2021 / Pirkanmaa
Lue lisää