Tulosta

Viisi askelta yrittäjäksi, nuoret, Keski-Suomi

Utuinen viheriö.
Aloitusaika
13.09.2021
Paikka
Koulutus toteutetaan osin lähipäivinä kontaktiopetuksessa sekä osittain itsenäisesti YrittäjäRedi-oppimisympäristössä, jossa on runsaasti videoluentoja yrittäjyyden aihepiireistä sekä verkkoyhteisössä työskentelyä. (Koronatilanteen niin vaatiessa koulutus toteutetaan kokonaan etätoteutuksena)
Kaupunki
Verkkoympäristö
Järjestäjä
Cimson Koulutuspalvelut
Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille alle 30-vuotiaille nuorille. Koulutus soveltuu yrittäjyydestä kiinnostuneelle tai omaa yritystoimintaa suunnittelevalle henkilölle. Nyt on mahdollisuus ottaa askelia kohti itsesi työllistämistä ilman isoa riskiä! Tavoitteena on rohkaista sinua tunnustelemaan, löytyykö sinusta kipinää yrittäjyyteen. Koulutuksessa saat valmiuksia sen pohtimiseen, miten omasta osaamisesta ja mahdollisesta liikeideastasi voi muovata aitoa liiketoimintaa. Saat koulutuksessa selvyyttä siihen, millaiset valmiudet sinulla on ryhtyä yrittäjäksi.

Valmennuksen aikana osallistut reaaliaikaiseen opetukseen Microsoft Teams -sovelluksen avuolla, opiskelet selkeässä YrittäjäRedi-verkkoympäristössä ja osallistut mielenkiintoisiin webinaareihin, joissa asiantuntijat jakavat osaamistaan. Huomioithan, että tarvitset tietokoneen tai tabletin sekä internetyhteyden osallistuaksesi valmennukseen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.8. klikkaamalla tästä . Valmennuksen numero on 700298.

Valmennuksen aikana perehdyt muun muassa seuraaviin teemoihin:

  1. vaihe (2 viikkoa): 1. Osaaminen, 2. Motivaatio, 3. Tarve, 4. Tuote ja 5. Markkinointi. Viiden askeleen aikana kartoitetaan kunkin omaa osaamista, kiinnostuksenkohteita, motivaatiotekijöitä sekä käsitellään omasta osaamisesta käsin ja innovaatio edellä asiakkaiden tarpeita, tuotteistusta sekä markkinointia. 1. vaiheen aikana saat valmiiksi alustavan liikeidean, jota pääset työstämään liiketoimintasuunnitelmaksi valmennuksen toisessa vaiheessa.
    Valmennuksen 2. vaiheessa (2 viikkoa) keskitytään liiketoimintasuunnitelman laatimiseen lähipäivissä sekä YrittäjäRedi -alustalla. Aiheina: millainen on hyvä liiketoimintasuunnitelma, budjetointi ja kustannuslaskenta, kirjanpito ja verotus, markkinointisuunnitelma, yritysmuodot ja yrityksen perustaminen, verkkokaupan perustaminen, liiketoiminnan riskit ja paljon muuta. YrittäjäRedissä on myös työnhakuvalmennuksen sisältöjä, mikäli työnhaku on yrittäjyyden vaihtoehtona. Liiketoimintasuunnitelma tehdään YrittäjäRedin liiketoimintasuunnitelmapohjaa käyttäen ja saat henkilökohtaista ohjausta läpi koulutuksen.
    Lähiopiskelua on viisi (á 7 x 45 min) koulutuspäivää. Koulutuksen kokonaispituus on 7 tuntia x 20 = 140 tuntia, joista lähipäiviä 35 tuntia ja verkko-oppimista 105 tuntia. Lähipäiviä on koulutuksen alussa kahtena peräkkäisenä päivänä, sekä koulutuksen edetessä yksi jokaisella viikolla. Lähipäivien välissä opiskelu tapahtuu YrittäjäRedi-verkkoalustalla videoluentoja seuraten sekä alustalla yhteisiin keskustelutehtäviin osallistuen.

Kysy lisää

Turunen Mervi
koulutuspäällikkö, Keski-Suomi
040 715 8487

TE-palvelujen lisätiedot:

Keski-Suomen TE-palvelut

Lisää koulutuksia

Yrittäjyys
Viisi askelta yrittäjäksi, nuoret, Keski-Suomi
13.09.2021 - / 5 lähiopiskelupäivää, Jyväskylä + 15 verkko-opiskelupäivää
Lue lisää
Yrittäjyys
Lähiopiskelupainotteinen yrittäjäkoulutus 15 pv, Keski-Suomi
11.10.2021 - / Jyväskylä
Lue lisää
Yrittäjyys
Yrittäjäkoulutus verkossa 25 pv, Keski-Suomi
04.10.2021 - / Verkko/ Jämsä
Lue lisää