Tulosta

Yrittäjäkoulutus 15 pv, koko Keski-Suomi

Aloitusaika
22.03.2021
Lopetusaika
13.04.2021
Paikka
Verkkoympäristö
Kaupunki
Verkkoympäristö
Järjestäjä
Cimson Koulutuspalvelut

12 opiskelupäivää webinaareja + 3 opiskelupäivää verkossa

Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai hiljattain jo perustanut yrityksen. Koulutus toteutetaan reaaliaikaisina webinaareina Teamsissa (varmistathan, että sinulla on mikrofoni laitteessasi). Se sisältää myös itsenäistä sekä ohjattua verkko-opiskelua YrittäjäRedi-oppimisympäristössä. Aiempaa verkko-opiskelukokemusta et tarvitse, alustat ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä. Saat ohjausta ja konsultointia liiketoimintasuunnitelman laatimiseen ja yritystoiminnan laskelmiin. Webinaareissa olet vuorovaikutuksessa toisten yrittäjyyttä suunnittelevien tai jo yrittäjinä toimivien kanssa.

Koulutuksen numero: 698105, haku päättyy 28.2.2021
hakulinkki

Koulutuksessa

kartoitetaan kunkin omaa osaamista, kiinnostuksen kohteita, motivaatiotekijöitä sekä käsitellään omasta osaamisesta käsin ja innovaatio edellä asiakkaiden tarpeita, tuotteistusta sekä markkinointia. Työstät alustavaa liiketoimintasuunnitelmaksi koulutuksen edetessä. Liiketoimintasuunnitelman laadintaan saat YrittäjäRedi-oppimisympäristössä ja webinaareissa vahvaa tietotaitoa.

Webinaareja on yhteensä 12 (á 12 x 45 min) koulutuspäivän verran. Koulutuksen kokonaispituus on 7 tuntia x 15 = 105 tuntia, joista webinaareja 84 tuntia ja muuta verkko-oppimista 21 tuntia.

YrittäjäRedin sisältöinä on mm.: liikeideasta liiketoimintasuunnitelma, yrityksen toimintaympäristö ja verkostot, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu, budjetointi ja kustannuslaskenta, kirjanpito ja verotus, markkinointisuunnitelma, verkkokaupan perustaminen, yritysmuodot ja yrityksen perustaminen ja paljon muuta. Liiketoimintasuunnitelma tehdään YrittäjäRedin liiketoimintasuunnitelmapohjaa käyttäen ja saat sen laadintaan henkilökohtaista ohjausta.

Kysy lisää

Kotro Mikko
vt. varatoimitusjohtaja
0400 640 856

TE-palvelujen lisätiedot:

Koulutusneuvonta 0295 020 702
https://www.facebook.com/Koulutusneuvonta/
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/698105

Yhteistyössä Keski-Suomen TE-toimisto

HUOM! Mahdollinen valinta koulutukseen edellyttää, että kuvaat alustavaa liikeideaa omin sanoin hakemuksen kohdassa ”lisätiedot”. Kiinnitä huomiota perusteluihin.

Lisää koulutuksia

Uravalmennus
TAIDOT JA VAHVUUDET ESIIN, Kanta-Häme
01.03.2021 - / Päijät-Häme
Hae mukaan
Uravalmennus
TAIDOT JA VAHVUUDET ESIIN, Päijät-Häme
01.03.2021 - / Päijät-Häme
Hae mukaan
Uravalmennus
KARTALLE OMASTA OSAAMISESTA, Kanta-Häme
01.03.2021 - / Kanta-Häme
Hae mukaan