Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liity sinäkin joukkoon ja vahvista valmiuksiasi toimia asiantuntijana kaupallisella alalla.

Kassatapahtuma

Liiketoiminnan ammattitutkinto soveltuu muun muassa kaupan ja palvelualan tarpeisiin. Myynnin ja markkinoinnin osaamisala on suunnattu henkilöille, jotka ovat toimineet myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin parissa ja ovat tällä hetkellä työttöminä tai työttömyysuhanalaisina: kaupan alan myyjät, palvelualan ammattilaiset ja yrittäjiksi aikovat.

Tutkinnossa on kolme osaa. Kaikille pakollinen osa on Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osaamispistettä).

Lisäksi valitaan 120 osp valinnaisia tutkinnon osia. Kauttamme voit opiskella myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan valinnaisia osia: myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen, ratkaisumyynti ja tuoteryhmätyöskentely.

Järjestämme liiketoiminnan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta työvoimakoulutuksena. Koulutukseen voit hakeutua TE-toimistojen kautta.

TIESITKÖ? Liiketoiminnan ammattitutkinto on korvannut muun muassa myynnin ammattitutkinnon, joka on ollut yksi suosituimmista näyttötutkinnoista Suomessa.

Tutustu liiketoiminnan ammattitutkinnon sisältöön

Haku

Löydä meillä alkavia liiketoiminnan työvoimakoulutuksia ja muita kaupallisen alan koulutuksiamme palvelukalenteristamme.

Haku liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutuksiimme tehdään TE-palvelujen sivuilla. Tarkemmat hakuohjeet palvelukalenterissamme.

Ihmisiä toimistoaulassa

Vaatemyyjän tuplapotti

”Olin tehnyt myyjän töitä jo useamman vuoden, mutta halusin alan tutkinnon. Työnantajan silmissä tutkinto ja tuore taitotieto lisäävät kiinnostavuutta. Sain samaan aikaan määräaikaisen työn, mutta puolen vuoden opinnot sovitettiin joustavasti työrytmiin. Työnantaja antoi tukea opiskelutehtäviin – ja työsopimukseen jatkoa.”

Lue lisää