Muutosvalmennus yrityksille

Ammattitaitoinen muutosvalmennuksemme löytää nopeita ratkaisuja ihmistä unohtamatta. Kun työpaikalla astutaan murrosaikaan, muutosvalmennus on tasapainottaja ja uusien tavoitteiden asettaja.

Kuvassa bussikuski rahastamassa

Miksi juuri tämä valmennus?

Olemme pitkän linjan yrittäjäkouluttaja sekä työuravalmentaja. Työtä molemmilla kentillä olemme tehneet liki 30 vuotta. Ymmärrämme sekä yrittäjän että työntekijän näkökulmat muutostilanteessa. Työntekijälle valmennus on arvostava tuki uudelleensijoittumisessa työuralla.

Olemme ammatinvalinnan ja osaamisen tunnistamisen ammattilaisia. Uraohjaukseen keskittyvää työtä olemme tehneet vuodesta 1995. Tärkeitä pitkän linjan yhteistyökumppaneita ovat olleet ELY-keskukset ja työ- ja elinkeinotoimistot. Meitä pidetään luotettavana ja osaavana kumppanina.

Valmennuksen ratkaisut

Valmennuksessa rakennetaan uusi käänne työuralle, tarvittaessa löydetään uusi ammatti. Työelämään voi sijoittua uudelleen joko koulutuksen kautta tai esittelemällä omaa osaamista oikeisiin paikkoihin. Rohkaisemme myös yrittäjyyteen.

Ryhmä- ja yksilövalmennuksessa käsitellään muutostilanteeseen liittyviä tunteita, mutta suunnataan ajatukset myös uusiin tavoitteisiin. Uuden työn saamisessa ja yrittäjyyteen ryhtymisessä itsetuntemuksella ja osaamisen tunnistamisella on suuri merkitys.

Kysy lisää

Kotro Mikko
toimitusjohtaja
0400 640 856