Palvelujen hankkijalle

Olemme urasuunnittelun, työllistymisen, osaamisen kehittämisen ja yrittäjävalmennuksen erityisosaaja Suomessa. Kehitämme mielellämme myös yhä parempia tekemisen malleja.

Hymyilevä nainen
Työelämätaidot tiimi

Työllisyysratkaisut

Työllisyys paranee yhteistyöllä. Työllisyydenhoidon kentällä joustavat palvelut ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Cimson tukee työhallinnon, kuntien ja työllisyyttä edistävien organisaatioiden työtä asiantuntijakumppanina, joka pystyy kehittämään erityisosaamista vaativia palveluja alueen tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Työkykypalvelut

Työssä pärjääminen ja työssä viihtyminen ovat avainasioita, jotta työurat eivät katkea ennenaikaisesti. Hyvinvointi, terveydentila ja elämäntilanne vaihtelevat ja aina työtehtävät eivät elä niiden mukana. Työelämässä onkin olennaista tukea osaajien työkykyä ja tarkastella kokonaisuutta. Autamme eteenpäin ratkaisukeskeisellä ja yksilöä kunnioittavalla otteella.

Lue lisää

Valmennustilanne jossa ihmisiä istuu piirissä

Muutosvalmennus

Ammattitaitoinen muutosvalmennuksemme löytää nopeita ratkaisuja ihmistä unohtamatta. Kun työpaikalla astutaan murrosaikaan, muutosvalmennus on tasapainottaja ja uusien tavoitteiden asettaja.

Lue lisää

Nainen istuu keskustelemassa

Työnohjaus

Työnohjaus selkeyttää ja rikastuttaa niin työn tekemistä kuin työilmapiiriä. Työn tekee koulutettu työnohjaaja. Työnohjausta voi saada yksittäinen työntekijä, ryhmä tai kokonainen työyhteisö.

Lue lisää