Uusi suunta työurallesi

Yhä useampi kohtaa työuralla muutoksia. Voi tulla äkkipysähdys tai oma osaaminen kaipaakin päivitystä. Joskus epätietoisuus pitkittyy, ja on tarve ottaa vauhtia uuden suunnan löytymiseksi. Tukea on tarjolla: uraohjaus ja valmennuspalvelut tuottavat ideoita ja antavat uutta intoa mennä eteenpäin.

Varastomies
Ryhmä yhdessä, iloinen tunnelma.

Uravalmennus

Uravalmennus on palvelu, jonka tavoitteena on auttaa työuralla eteenpäin. Ratkaisu voi olla esimerkiksi uuden työpaikan löytäminen tai uudelle alalle kouluttautuminen esimerkiksi aikuiskoulutuksen tai oppisopimuksen avulla.

Lue lisää

Mies katsoo luokkatilassa kameraan iloisesti.

Työnhakuvalmennus

Tärkeintä työnhaussa on joko erottua muista tai herättää tarve palkata työntekijä. Keinot ovat monet.

Lue lisää

Valmennustilanne

Työhönvalmennus

Työhönvalmentaja on avuksi silloin, kun työnhaku jumittaa. Saat henkilökohtaisen asiantuntija-avustajan, jonka kanssa olet säännöllisesti yhteydessä sovitun ajan. Työhönvalmennus on työ- ja elinkeinotoimistojen tarjoama maksuton palvelu.

Lue lisää

Mies tietokoneella

Yrittäjävalmennus

Kun yritysidea syntyy, tarvitaan puntaria. Kannattaako yritysidea ja toimiiko liiketoimintasuunnitelma? Entä mistä rahoitus ja millaisilla markkinoilla toimit?

Lue lisää

Tietokone ja Redi-näkymä

Verkkopalvelut

Helppokäyttöiset, videopainotteiset verkkopalvelut ovat meillä päivän sana. Redi-ympäristö palvelee työnhaussa, urasuunnittelussa, yrittäjäksi ryhtymisessä ja monessa muussa muutoksen paikassa. Redi-valmennukset ovat saaneet kiitosta selkeydestä, helppoudesta ja asiantuntemuksesta.

Lue lisää