Cimson Koulutuspalvelut

Olemme suomalainen valmennustalo ja työurien kehittäjä. Valtteja ovat kokemus, paikallisuus, ihmisläheisyys ja eteenpäin katsomisen taito. Toimimme valtakunnallisesti, ja meillä on kuusi aluetoimistoa. Palveluihimme osallistuu vuosittain 4 000–5 000 asiakasta. Työtä meillä tekee satakunta työuraratkaisujen ammattilaista.

Valmentajia suunnittelemassa palvelua toimistossa.

Hyvää työtä 30 vuotta

Cimson 30-vuotta

Jyväskylä 1990. Matka etulinjaan työurien kehittäjäksi alkoi Jyväskylässä 30 vuotta sitten, kun Jouni Suonpää perusti yrityksen nimeltä Cimson Oy. Näkynä oli rakentaa sellainen yritys, jolla on merkitystä ja jossa rohkaisu uuteen toimintaan on kantava voima. Jo pian Cimson järjesti ensimmäiset valmennukset. Toiminta laajeni ensin Keski-Suomessa ja lopulta eri puolille Suomenniemeä. Alkupuolella Cimson keskittyi erityisesti aloittavien yrittäjien ja uutta suuntaa tarvitsevien työikäisten tukemiseen. Alkuvuosista toimintamme on laajentunut laajasti työelämää palvelevaksi Cimson-perheeksi. Työurien kehittämisestä ja valmennuspalveluista vastaa Cimson Koulutuspalvelut.

Tänään. Cimson Koulutuspalvelut on ammatillisen ohjaustyön, urasuunnittelun, työllistymisratkaisujen ja yrittäjyyden asiantuntija. Kehitämme mielellämme myös yhä parempia tekemisen malleja.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu julkisen sektorin toimijoita, yrityksiä ja koulutusorganisaatioita koko Suomessa. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä ELY-keskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kanssa lähes toimintamme alusta saakka.

Työllistämme liki sata eri alojen valmentamisen, koulutuksen ja työllistämisen osaajia, joilla on yhteinen päämäärä.

Uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua oman työuransa suunnittelussa ja ottaa askelia uuteen. Avain on pysyä mukana muutoksessa – ja siinä me pystymme auttamaan.

Hymyilevä nainen

Arvot

Uskomme arvojen vaikuttavan siihen, millä asenteella, otteella ja tavoitteilla työtä tehdään.

Lue lisää

Nainen ja mies keskustelee

Rekrytointi

Haluatko mukaan valmentajaverkostoomme? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Mikko Kotroon ja kysy mahdollisista avoimista työpaikoista.

Lue lisää