Verkkopalvelulla vauhtia - ja helposti

Helppokäyttöiset, videopainotteiset verkkopalvelut ovat meillä päivän sana. Redi-verkkopalvelut ovat saaneet kiitosta selkeydestä, helppoudesta ja asiantuntemuksesta.

Tietokone ja Redi-näkymä

Redi-verkkovalmennusympäristössä voi valmentautua moneen: työnhakuun, urasuunnitteluun ja yrittäjyyteen.

Redi-valmennuksen on käynyt jo reilusti yli 10 000 asiakasta Suomessa. Redit ovat olleet monen apuna työnhaussa, työuran suunnittelussa ja ammatinvalinnassa, osaamisen kartoittamisessa ja yrityksen perustamisessa.

Erityinen hyöty verkkopalveluista on, kun halutaan järjestää kustannustehokkaita palveluja, mutta haasteena ovat aikataulut, pitkät etäisyydet ja yksilöllisen palvelun tarve. Asiakkaat ovat antaneet erityisesti kiitosta Redi-palvelun selkeydestä, helppokäyttöisyydestä ja asiantuntijuudesta.

Ruutupaitainen mies tietokoneen ääressä.

Redi – suorita yrittäjäkurssi verkossa

Täysipainoinen yrittäjävalmennus verkossa tarjoaa eväät yrityksen perustamiseen. Lisäksi valmennuksen tuella voi pohtia, ryhtyäkö yrittäjäksi. Kouluttajina kokeneet yrittäjyysasiantuntijat.

Lue lisää

Nainen opiskelee ulkona koneella.

Työnhaun ja urasuunnittelun tuki Redissä

Työuran treenikaveri löytyy verkosta. Redissä sekä urasuunnittelu että työnhakutaitojen kertaaminen ja kehittäminen on helppoa ja viihtyisää videoiden, haastattelujen ja selkeän polun ansiosta. Verkkopalvelu voi antaa hyvän alkupotkun juuri oikeaan suuntaan.

Lue lisää

Nainen katsoo tietokoneelta videota

Pohjois-Pohjanmaa: Uravalmennus verkossa

Uravalmennus verkossa on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaan alueella asuville työnhakijoille. Valmennukseen voit hakea TE-toimiston kautta.

Lue lisää