Verkkopalvelulla vauhtia - ja helposti

Helppokäyttöiset, videopainotteiset verkkopalvelut ovat meillä päivän sana. Redi-verkkopalvelut ovat saaneet kiitosta selkeydestä, helppoudesta ja asiantuntemuksesta.

Kuvassa parrakas mies istuu penkillä ja naputtelee tietokoneellansa

Redi-verkkovalmennusympäristössä voi valmentautua moneen: työnhakuun, urasuunnitteluun ja yrittäjyyteen.

Redi-valmennuksen on käynyt jo reilusti yli 10 000 asiakasta Suomessa. Redit ovat olleet monen apuna työnhaussa, työuran suunnittelussa ja ammatinvalinnassa, osaamisen kartoittamisessa ja yrityksen perustamisessa.

Erityinen hyöty verkkopalveluista on, kun halutaan järjestää kustannustehokkaita palveluja, mutta haasteena ovat aikataulut, pitkät etäisyydet ja yksilöllisen palvelun tarve. Asiakkaat ovat antaneet erityisesti kiitosta Redi-palvelun selkeydestä, helppokäyttöisyydestä ja asiantuntijuudesta.

Neuvotteluhuone

Redi – suorita yrittäjäkurssi verkossa

Täysipainoinen yrittäjävalmennus verkossa tarjoaa eväät yrityksen perustamiseen. Lisäksi valmennuksen tuella voi pohtia, ryhtyäkö yrittäjäksi. Kouluttajina kokeneet yrittäjyysasiantuntijat.

Lue lisää

Nainen opiskelee ulkona koneella.

Redi – Työnhakuvalmennus verkossa

Työnhaun treenikaveri löytyy verkosta. Verkossa työnhakutaitojen kertaaminen ja kehittäminen on helppoa ja viihtyisää videoiden, haastattelujen ja selkeän polun ansiosta.

Lue lisää

Palapeli

Redi – Uravalmennus verkossa

Joskus on viisautta vaihtaa työtehtäviä tai kokonaan ammattia. Kun vaihtoehdoista ei välttämättä ole tietoa, napakka verkkopalvelu antaa alkupotkun uudelle uralle.

Lue lisää

Nainen katsoo tietokoneelta videota

Pohjois-Pohjanmaa: Uravalmennus verkossa

Uravalmennus verkossa on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaan alueella asuville työnhakijoille. Valmennukseen voit hakea TE-toimiston kautta.

Lue lisää

Lähikuvassa nainen toimistolla

Yrittäjäkurssi

Ota haltuun perustiedot yrittämisestä ja tee toimiva liiketoimintasuunnitelma ohjatusti.

Lue lisää