Redi - Työnhakuvalmennus verkossa

Verkossa opiskelu on helppoa ja viihtyisää videoiden, käytännönläheisten tehtävien ja toimivien työkalujen ansiosta.

Nainen opiskelee ulkona koneella.

Mitä jos saisin työnhakuun apua juuri silloin, kun sitä tarvitsen?

Jos tapaisit mahdollisen työnantajan juuri nyt ja hän kysyisi, mitä osaat, mitä vastaisit? Osaisitko nostaa esiin viisi parasta ominaisuuttasi? Osaisitko perustella, miksi juuri ne ovat tärkeitä kyseisessä työpaikassa?

Entä jos näyttää, että oman alan paikkoja ei vain ole auki? Oletko ajatellut laajentaa hakualojasi – mitä jos osaamispakettisi voisi siirtää toisiin työtehtäviin tai kokonaan toiselle alalle? Mutta miten lähestyä kylmiltään mahdollisia työnantajia, jotka eivät ole julkisesti rekrytoimassa?

  • Näitä ja monta muuta asiaa saat pohtia tuetusti TyönhakuRedissä.
  • TyönhakuRedistä on hakenut potkua työnhakuun jo pari tuhatta suomalaista. Videot, työnantajien haastattelut ja harjoitukset auttavat hakenaan uutta työtä tuoreilla ideoilla ja tekemään aidosti eteenpäin vievän suunnitelman.
  • TyönhakuRedi on saanut kiitosta helppoudesta ja selkeydestä. Verkkoympäristössä pärjää, vaikka aiempaa kokemusta verkko-opinnoista ei olisi. 
  • Redi haastaa sinut kokeilemaan uusia tapoja hakea työtä. Erityisesti uusi tapa tehdä CV:tä on auttanut monia eteenpäin. 

Kokemuksia

”Eniten oli hyötyä osioista, joissa neuvottiin CV:n laatimista. Tähän löytyy tietoa netistäkin, mutta silti hyvin pilkotut ja ohjatut pohjat auttoivat sen laatimisessa.”

”Odotukseni ylittyivät positiivisesti koulutuksen laadusta ja kattavuudesta. Todella hyvä ja toimiva kokonaisuus.”

Lisätietoja

Voit tiedustella esimerkiksi lähimmästä TE-toimistostasi, onko sinun mahdollista hakeutua palveluun TE-toimiston kautta. Voit tiedustella meiltä myös muita mahdollisuuksia.

Kysy lisää

Kotro Mikko
vt. varatoimitusjohtaja
0400 640 856