Redi - Työnhakuvalmennus verkossa

Verkossa opiskelu on helppoa ja viihtyisää videoiden, käytännönläheisten tehtävien ja toimivien työkalujen ansiosta.

Nainen opiskelee ulkona koneella.

Apua työnhakuun juuri silloin, kun sitä tarvitset

Jos tapaisit mahdollisen työnantajan juuri nyt ja hän kysyisi, mitä osaat, mitä vastaisit? Osaisitko nostaa esiin viisi parasta ominaisuuttasi? Osaisitko perustella, miksi juuri ne ovat tärkeitä kyseisessä työpaikassa?

Entä jos näyttää, että oman alan paikkoja ei vain ole auki? Oletko ajatellut laajentaa hakualojasi – mitä jos osaamispakettisi voisi siirtää toisiin työtehtäviin tai kokonaan toiselle alalle? Entä miten lähestyä kylmiltään mahdollisia työnantajia, jotka eivät ole julkisesti rekrytoimassa?

Näitä ja monia muita asioita saat pohtia tuetusti Redi-verkkovalmennuksessa.

Redissä on opiskellut jo yli 10 000 työuransa suunnittelijaa. Videot, työnantajien haastattelut ja harjoitukset auttavat hakemaan uutta työtä tuoreilla ideoilla ja tekemään suunnitelman, joka vie aidosti eteenpäin.

Redi on saanut kiitosta helppoudesta ja selkeydestä. Verkkoympäristössä pärjää, vaikka aiempaa kokemusta verkko-opinnoista ei olisi. 

Haastamme sinut kokeilemaan uusia tapoja hakea työtä.

Kokemuksia

”Eniten oli hyötyä osioista, joissa neuvottiin CV:n laatimista. Tähän löytyy tietoa netistäkin, mutta silti hyvin pilkotut ja ohjatut pohjat auttoivat sen laatimisessa.”

”Odotukseni ylittyivät positiivisesti koulutuksen laadusta ja kattavuudesta. Todella hyvä ja toimiva kokonaisuus.”

Lisätietoja

Voit tiedustella esimerkiksi lähimmästä TE-toimistostasi, onko sinun mahdollista hakeutua palveluun TE-toimiston kautta. Voit tiedustella meiltä myös muita mahdollisuuksia.

Kotro Mikko
toimitusjohtaja
0400 640 856