Rekrytointi

Hae mukaan asiantuntijaverkostoomme. Tällä hetkellä etsimme erityisesti valmentajaa Hämeen alueelle. Voit tiedustella myös muista avoimista paikoista.

Nainen ja mies keskustelee

Etsimme valmentajaa Hämeen alueelle

Haluatko auttaa ihmisiä muutoksen paikalla? Haemme nyt Hämeen alueelle ura- ja työhönvalmentajaa yksilö- ja ryhmävalmennuksiin!

Valmentajana olet asiakkaan tuki ja turva muutoksen paikalla. Autat asiakkaita löytämään osaamistaan ja tuomaan sitä näkyväksi. Tuet asiakkaita oman polun löytämisessä ja tavoitteiden asettamisessa sekä tsemppaat ottamaan askelia kohti tavoitteita. Kontaktoit työnantajia ja oppilaitoksia, jotta asiakkaiden tilanteeseen löytyisi hyvä ratkaisu.

Tehtävään vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalta toivomme vähintään vuoden työkokemusta ohjausalan työtehtävistä. (Esim. TE-hallinnon palveluista, työpajaohjaajan työstä, ohjauksesta ammatillisessa kuntoutuksessa tai rekrytointi- ja henkilöstövuokrauksesta.) Eduksi katsomme opinto-ohjaajan tai ammatillisen ohjaajan pätevyyden sekä ohjaustyökokemuksen nuorten parissa.

Meille on tärkeää olla rohkaiseva työyhteisö, jossa jokainen voi kasvaa ja kehittyä työssään. Iloitsemme yhdessä onnistumisista ja siitä, kun näemme asiakkaiden löytävän suunnan urapolullaan. Haluamme kehittää palveluita pitkäjänteisesti ja toivomme sinulta kehittävää otetta osana työtiimiä.

Cimsonilla teemme työtä, jotta yhä useampi menestyisi työssä, työuran suunnittelussa ja yrittäjyydessä. Tässä meitä siivittävät pitkä kokemus ja tutkimustietoon perustuva ohjausfilosofia. Saat käyttöösi työssä tarvittavat työkalut ja hyödynnät työssä äskettäin uudistettua Redi-verkkovalmennusalustaamme.

Valmentaja ohjaa asiakkaita TE-hallinnon valmennuspalveluissa. Työpiste sijaitsee Lahden tai Hämeenlinnan toimistollamme. Toivomme, että olet valmis liikkumaan tarvittaessa Lahden ja Hämeenlinnan alueilla ja niiden väliä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ja tiedustelut Jouni Suonpäälle sähköpostitse osoitteeseen jouni.suonpaa@cimson.fi. Tiedustelut ensi sijassa sähköpostitse, mutta voit myös soittaa 4.–5.10. tai 11.–12.10. klo 14–16, numero on 0400 640 039.

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen valmennusalan yritys, joka tarjoaa urasuunnitteluun, työnhakuun, yrittäjyyteen ja ammatillisen kuntoutukseen liittyviä palveluja. Toimimme kuuden alueellisen toimiston kautta, joten pystymme tarjoamaan asiakkaille palvelua, jossa näkyy paikallisen elinkeinorakenteen, työelämän ja yrityskentän tuntemus.

Muut mahdollisuudet

Avoinna olevan Hämeen alueen valmentajahaun tiedusteluihin vastaa Jouni Suonpää, jolle myös osoitetaan hakemukset. (jouni.suonpaa@cimson.fi) Jos olet kiinnostunut työpaikasta muunlaisessa tehtävässä tai muulla alueella, ota yhteys toimitusjohtaja Mikko Kotroon.

Kysy lisää

Kotro Mikko
toimitusjohtaja
0400 640 856