Tulosta

Yli 300 työllistynyttä Focus Työpolut -palvelussa

Yli 300 työllistyneen raja ylitettiin Focus Työpolut -palvelussa marraskuussa 2020. Focus Työpolut -palvelusta on edennyt vähintään 3 kuukautta kestävään työhön yli 320 asiakasta ja yli 250 on saanut opiskelupaikan. Palvelun aikana moni on alkanut suunnitella myös yritystoimintaa. Tällä hetkellä on perustettu 15 yritystä. (Lukemat päivitetty 27.11.2020)

Tässä pilottipalvelussa työllistymistuloksen kriteerinä on se, että työsuhteen kesto on yli 3 kuukautta ja vähintään 80-prosenttista kokoaikatyötä. Jos lyhyempikestoiset työllistymiset lasketaan mukaan, työllistymislukema on sitä suurempi.

Focus Työpolut -pilottipalvelu käynnistettiin 1.11.2019 Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille. Tavoitteena on tukea työnhakijaa monipuolisilla palveluilla ja lähiohjauksella niin, että ratkaisuun päästään ennemmin tai myöhemmin.

Kumppanien muodostamassa tekijäjoukossa mukana Cimson Koulutuspalvelujen lisäksi Omapaja Pirkanmaa, Foreammatti, Cimson Henkilöstöpalvelut ja Uratehdas, yhteistyössä Pirkanmaan TE-palvelujen kanssa.

Lue lisää palvelusta