Yrittäjyysbuusti antaa ideallesi siivet

Cimsonin Yrittäjyysbuusti-paketti kannattaa valita, jos haluat aitoja, käytännönläheisiä neuvoja ja perusteellista tietopakettia siitä, mitä aloittavan yrittäjän pitäisi tietää.

Itsensä johtaminen, uudet ajatukset.

Yrittäjyysbuusti 3.0 auttaa pirkanmaalaiset yrittäjät hyvään alkuun

Suunnitteletko oman yrityksen perustamista? Yrittäjyysbuusti-palvelu antaa mainion tukipaketin yrittäjyyteen! Saat henkilökohtaista sparrausta ja ainakin yrittäjäkurssin verran tietoa. Kyseessä on sinulle maksuton palvelu.

Yrittäjän starttiohjaus jotta tiedät mitä pitäisi tietää

Tarjoamme tukea yrittäjyyden alkuun ruohonjuuritason selkeillä vinkeillä ja ohjaustyöllä. Voit olla vasta pohtimassa sitä, olisiko yrittäjyys sinun juttusi, tai jo varma siitä, että haluat toteuttaa yritysideasi ja tehdä toimivan liiketoimintasuunnitelman.

Tukipaketissamme saat sekä henkilökohtaista ohjausta että käyttöösi YrittäjäRedi-verkkopalvelumme, joka on aloittavan yrittäjän aarreaitta.

Pääpaino on henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ohjaajasi sparraa, ohjaa ja neuvoo sinua kasvokkain. Määrittelet itse sen, mihin yrityksen perustamisen ja liiketoimintasuunnitelman osa-alueisiin tarvitset sparrausta.

YrittäjäRedissä on yrittäjäasiantuntijoiden videoita sekä runsaasti kirjallista materiaalia ja linkkejä. Sinulle maksuttomat laskurit auttavat kannattavuuden hahmottamisessa. Redissä teet myös liiketoimintasuunnitelman.

Lue lisää YrittäjäRedistä.

Yrittäjyysbuustissa saat kokonaisvaltaisesti tietoa yrittäjyyden eri aihe-alueista kustannuslaskennasta kirjanpitoon, verotukseen ja yrittäjän sosiaaliturvaan. Usein pohditaan esimerkiksi, voiko oma yritystoiminta olla kannattavaa, paljonko itselle voisi nostaa palkkaa ja miten olemassa olevaa osaamista voi hyödyntää omassa yrityksessä. Näiden ja monien muiden peruskysymysten ratkaisemiseen saat meiltä työkalut.

Käymme läpi myös markkinointia ja sitä, miten voit tehdä ja kehittää markkinointia matalalla kynnyksellä. Otamme sinun ja yrityksesi yksilölliset lähtökohdat huomioon, kun perehdymme esimerkiksi eri sosiaalisen median kanavien mahdollisuuksiin. Voimme myös yhdessä ryhtyä konkreettisiin toimenpiteisiin: luoda sosiaalisen median tilejä, perehtyä maksuttomiin verkkopalveluihin sekä tarkastella analytiikkaa.

Askeleet

1. Henkilökohtainen sparraus. Tapaaminen onnistuu kasvokkain sekä myös joustavasti puhelimen tai videoyhteyden avulla verkossa –  kerro meille toiveistasi.
  2. YrittäjäRedi-verkkovalmennus. Saat paketissa hyödyn irti täysimittaisesta yrittäjäkurssista. Liiketoimintasuunnitelmaa ei tarvitse luoda tyhjästä, vaan se rakentuu pala palalta tehokkaan työkalun avulla. Valmentaja kommentoi suunnitelmaa myös verkossa ja voit keskustella valmentajan kanssa Redin kautta. Saat todistuksen, joka on soveltunut starttirahan hakemiseen tilanteissa, joissa yrittäjävalmennuksen suorittaminen on ollut yksi edellytys starttirahan myöntämiselle. (Tarkista kuitenkin yrittäjäneuvojaltasi, edellytetäänkö sinulta yrittäjävalmennuksen suorittamista.)
  3. Vertaistapaamiset. Tapaamisissa verkostoidutaan muiden yrittäjyyttä suunnittelevien kanssa tarpeen ja kysynnän mukaan. Samalla osallistujat saavat tietoiskuja yrittäjyyteen liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Meillä Cimsonilla on tarjota pitkä kokemus ja ajantasaiset työkalut

Olemme tottuneet palvelemaan monenlaisia aloittavia yrittäjiä –  olemmehan tehneet yrittäjyysvalmennuksia jo noin 30 vuoden ajan. Olemme auttaneet myös kevytyrittäjyyttä suunnittelevia tai osuuskuntaan liittymistä harkitsevia sekä järjestäneet useita osuuskuntakoulutuksia.

Yrittäjyyteen liittyviä palveluita meiltä hankkivat TE-toimistot/ELY-keskukset, Uusyrittäjäkeskukset (esimerkiksi Ensimetri), kunnat ja yksityishenkilöt. Tyypillinen asiakas on toiminimeä suunnitteleva henkilö, mutta lisääntyvissä määrin myös kevytyrittäjyyttä harkitsevat. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa, räätälöityä ja luotettavaa palvelua.

Yrittäjyysbuusti 2.0:sta saatua palautetta

Yrittäjyysbuusti 2.0 alkoi vuonna 2019. Saamamme palautteen mukaan asteikolla 15:

• ”Palvelu auttoi ymmärtämään yrittämiseen liittyviä käytännön seikkoja.” Arvosana 4,2.
  • ”Palveluntarjoajan asiakaslupaus vastasi annettua palvelua.” Arvosana 4,3.

Arvosanat ovat keskiarvoja 30 henkilöltä saadusta palautteesta.

Palaute: Buustia tekoälyn kehittämiseen

”Cimsonin Yrittäjyysbuusti-paketti sisälsi henkilökohtaista ja asiantuntevaa konsultointia sekä videopohjaisen verkkokurssin. Arvostin eniten paketin monipuolisuutta, tapaamisten räätälöityä sisältöä sekä vapautta edetä verkkokurssia omaan tahtiin. Yrittäjyysbuustin aikana liiketoimintasuunnitelmani rakentui ja hioutui kokonaisuudeksi, jonka pohjalta voi aloittaa yritystoiminnan luottavaisin mielin.” 12/2017
Tuomas Tikkanentekoälyn ohjelmointi- ja konsultointipalveluja tarjoavan Artific Intelligence -yrityksen perustaja