Tulosta

Stop and Go, Työelämän digitaidot haltuun

Aloitusaika
13.06.2022
Lopetusaika
30.06.2024
Alue
Lappi
Järjestäjä
Cimson Koulutuspalvelut
Kohderyhmä
Lapin alueen työnhakijat

Moduuli – Työelämän digitaidot haltuun (Stop and Go)

Onko sinulla tietokoneen perusasiat hallussa? Kone käynnistyy, osaat tehdä verkossa hakuja ja monet ohjelmat kuten Word ja PowerPoint kuulostavat vähintäänkin tutuilta? Olet kuitenkin epävarma, riittääkö osaamisesi työelämässä toimimiseen. Työelämän digitaidot haltuun -moduulissa pääset virkistämään muistiasi tavallisimpien toimisto-ohjelmien ja -sovellusten käytöstä. Itsenäisen, verkko-oppimisympäristössä tapahtuvan työskentelyn rinnalla sinulla on käytettävissäsi henkilökohtainen valmentaja.

Mitä saat

Havainnollisten videoiden ja konkreettisten harjoitusten avulla pääset palauttamaan mieleesi ja oppimaan tietoteknisiä taitoja, joista on hyötyä työelämässä. Saat varmuutta tietokoneen käyttöön ja opit ymmärtämän sen toimintalogiikkaa. Henkilökohtainen valmentajasi on tukenasi työskentelyn ajan ja sovitte ohjaustapaamisia Teams-ympäristössä.

Sisältö

• Tietokoneen perustoiminnot
• Viestintä ja ajanhallinta
• Tietoturva ja tekijänoikeudet
• Tekstinkäsittely
• Esitysgrafiikka
• Taulukkolaskenta
• Verkkosovellukset
• Sosiaalinen media

Palvelun kesto

Työelämän digitaidot haltuun -moduuliin kuuluu kahdeksan eri osa-aluetta. Voit osallistua koko pakettiin tai vaikkapa vain yhteen niistä. Voit myös neuvotella Stop and Go -valmentajan kanssa, mistä osioista hyötyisit eniten. Valmennuksen jokainen osio kestää 1−2 päivää, koko paketti korkeintaan 10 päivää. Osallistuaksesi valmennukseen tarvitset tietokoneen.

Kiinnostuitko?

Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua palveluun. Oma työntekijäsi TE-toimistosta tai Työllisyyden kuntakokeilusta ottaa sinuun yhteyttä noin 5 työpäivän sisällä.

Valmennus on tarkoitettu Lapin TE-toimiston ja Työllisyyden kuntakokeilun työttömille työnhakijoille. Tämä moduuli on osa Stop and Go -palvelua Lapin alueen työnhakijoille. Tutustu Stop and Go -palveluun.

Palveluntuottaja on Cimson Koulutuspalvelut.

Kysy lisää

Säkkinen Kati
valmentaja, koordinaattori
050 377 9042

Cimson Koulutuspalvelut Logo

Katso palvelun esittelyvideo

Stop and Go -palvelun esittely

Lisää palveluja

Valmennus ja koulutus
Teams / Tredun ajankohtaiset koulutukset 22.8. klo 9
22.08.2024 - 22.08.2024 / Tampere
Lue lisää
Työnhaku
Työnhakutaidot kuntoon – ryhmävalmennus verkossa
26.08.2024 - 11.09.2024 /
Lue lisää
Työnhaku
CV ja hakemus kuntoon -ryhmävalmennus verkossa
21.08.2024 - 29.08.2024 /
Lue lisää