Tulosta

Työhönvalmennus, Keski-Suomi

Kaupunki
Oma kotipaikkakuntasi sekä verkkotyöskentely
Alue
Keski-Suomi
Järjestäjä
Cimson Koulutuspalvelut

Tukea työnhakuun ja työllistymiseen -palvelu on sinulle mitoitettu

Työhönvalmennus on joustava palvelu, joka räätälöidään sinulle yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Saat työnhaun alkuvaiheessa rinnallesi valmentajan, joka auttaa sinua ideoimaan, mistä ja miten hakea töitä. Työnhaun alkuvaihe voi olla esimerkiksi pitkän työuran jälkeen, vastavalmistuneena tai maahanmuuttajalla.

Valmennus on erittäin osuva myös silloin, jos työnhakutilanne on muista syistä uusi ja on tarvetta ja kiinnostusta kehittää työnhaun taitoja tai miettiä seuraavia konkreettisia askelia urapolulla.

Katso TE-liven esittely palvelusta 17.11.2022

Työhönvalmennuksen sisältö

Työhönvalmennuksessa saat henkilökohtaista työnhaun ohjausta ja tukea omalta valmentajaltasi. Tapaatte valmentajasi kanssa ensin kasvotusten ja työskentelette sen jälkeen pääasiassa sähköisten viestintäkanavien sekä puhelimen välityksellä. Tarvittaessa kasvokkain tapaamisia voi olla muutama lisää.

Valmennus on nopea ja tehokas, maksimissaan kahden kuukauden mittainen tehospurtti kohti työpaikkaa tai seuraavaa askeltasi urapolullasi. Valmennuksen aikana sinulle rakentuu konkreettinen jatkosuunnitelma valmennuksen jälkeiselle ajalle.

Valmennuksen sisällöksi valitaan tilannettasi edistävät osiot seuraavista vaihtoehdoista:

  • Työnhaun tukeminen. (Vahvuudet työnhaussa, työnantajakontaktit, avoimet ja piilotyöpaikat, työhaastattelutilanteisiin valmistautuminen)
  • Työnhaun digitaitojen kehittäminen. (Sähköiset työnhaun palvelut, sosiaalinen media työnhaussa, Työmarkkinatori-profiili ja työnantajien verkkopalvelut)
  • Työnhaun keinojen hiominen ja tekstien työstö. (Työnhaun kanavat, videoesittely, CV, työhakemus, avoin hakemus, hissipuhe ja verkostoitumiskartta)
  • Osaamisen laajempi kartoittaminen. (Osaamisen sanoittaminen, tarvittaessa osaamisen kehittämisen tarpeet, kuten tutkintoihin ja lyhytkoulutuksiin tutustuminen ja soveltuvien opiskelupaikkojen tai muiden vaihtoehtojen ideointi)

Saat valmennuksessa käyttöösi Redi-verkkovalmennusympäristön, jossa pääset tekemään mm. työhakemuksia, CV:n ja osaamiskartoituksen sekä harjoittelemaan videoesittelyn tekemistä. Redissä on laaja kattaus materiaaleja eri aiheista liittyen työnhakuun, urasuunnitteluun, vahvuuksien ja osaamisen kartoittamiseen, voimavaroihin ja viestintään.

Redissä on videoita, työllistymistarinoita, hyödyllisiä linkkejä, tehtäviä ja harjoituksia. Voit työskennellä Redissä valmennustapaamisten välillä ja pystyt myös viestimään siellä valmentajasi kanssa.

Ilmoittautuminen

Jos haluat osallistua työhönvalmennukseen, ota yhteyttä TE-toimiston asiantuntijaasi tai OMA-valmentajaasi työllisyyden kuntakokeilussa.

Kysy lisää

Turunen Mervi
aluejohtaja, Keski- ja Pohjois-Suomi
040 715 8487

Lisää palveluja

Valmennus ja koulutus
Cimson / Sasky, lentokoneasentajakoulutus 31.5. klo 12
31.05.2024 - 31.05.2024 / Tampere
Lue lisää
Työnhaku
Vierailu / Teampa Henkilöstöpalvelut 30.5. klo 10 
30.05.2024 - 30.05.2024 / Nokia
Lue lisää
Työnhaku
Puhtia ja rohkeutta työnhakuun ja ajankohtaiset työnhakumahdollisuudet -webinaari 4.6.2024 Kaakkois-Suomi
04.06.2024 - 04.06.2024 / Verkkoympäristö
Lue lisää